Anslagstavla

Tillinge Hembygdsförening


Anslagstavla

 

Medlemsavgiften

för 2019 är 100 kr/familj. Inbetalas på bankgiro 5538-5538 (kom ihåg att ange namn och adress) eller kontant till vår kassör Sven-Erik Vägermark.

 

Mailadresser

För att underlätta föreningens ev. utskick, uppskattar vi om ni som är medlemmar meddelar er mailadress till vår kassör  Sven-Erik Vägermark. Då får du dessutom tillgång till alla bilder i vårt galleri.

 

Hyllnings- och minnesgåvor

Vill du hedra någon genom att skänka en hyllnings- eller minnesgåva till vår förening: Vänligen kontakta någon i styrelsen (se  Kontakt) så ordnar vi så att ett hyllnings- eller minnesbrev skickas dit du önskar, med den hälsning du har valt.  Samma bankgironummer som för medlemsavgifter gäller, se ovan. 


Foton

Har du gamla foton från Tillinge?  Vi i hembygdsföreningen vill gärna fota/kopiera/scanna av fotot! Har du det i digitalt format får du gärna maila det till oss, se Kontakt ovan.


Tillinge hembygdsförenings galleri

Genom att klicka på Galleri högst upp här på sidan kan du titta på bilder med anknytning till Tillinge. För att få tillgång till flera (alla) bilder behöver du vara medlem i Tillinge hembygdsförening och ha meddelat din mailadress, se nedan. Du får då ett lösenord så att du kan logga in på galleriet och se alla bilder. Vi fyller på med nya bilder varje vecka. Välkomna in i galleriet!

Har du glömt bort ditt galleri-lösenord, är det lätt att skaffa ett nytt genom att klicka på länken "Glömt ditt lösenord?", som dyker upp efter att man klickat på "Logga in"-fliken i galleriet. Du kan sedan, när du väl är inloggad, välja "Användarfunktioner" och därefter "Redigera profil" för att ändra till ett lösenord som är lätt att komma ihåg. Har du frågor eller funderingar kring hur galleriet fungerar, skicka ett mail till vår vice ordförande Marie Andersson.

 

Laga skiften i Tillinge på 1800-talet

Det finns maskinskrivna versioner av texten till laga skifteshandlingarna för många av byarna i Tillinge. Det går att beställa kopior av dessa. Är du intresserad? Kontakta vår kassör Sven-Erik Vägermark så hjälper han till.Vi finns numera på Facebook. Gilla och följ oss gärna där!Senast uppdaterad den 27 oktober 2018